Papier-maché-tenta

Jag har i ett antal veckor gått omkring och förklarat att »det känns jättebra« till folk som frågar hur det känns att ha börjat plugga igen.

Och det har känts väldigt bra, verkligen. Jag upplever mig faktiskt ha ett annat schwung i steget nu, när jag skyndar mellan hemmet och universitetet eller biblioteken än jag hade när jag lommade mellan hemmet och arbetet.

Men först imorgon måndag är det, efter ett par veckor av enbart seminariumvevande (där jag, i en i övrigt väldigt tyst klass, visat upp en ABF-gubbighet jag inte trodde att jag hade inom mig), dags att se ifall mitt 26-åriga jag har vad som krävs akademiskt; först ska jag hålla i en liten presentation på morgonkvisten och direkt därpå får vi hemtentan tryckt i näven.

Men det är inte bara jag som har prov imorgon.

I Sundsvall står GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom inför sitt stora slutprov i slöjd.

Då vi vet att Runar Sigurdsson kommer att befinna sig på IP vid mötet mot Häcken så är det upp till Urban att lagom till matchstart ha lyckats tillverka ett Smajl Suljevic- eller Erik Granat-ansikte i papier-maché…

… som går att trä över den där isländska nunan – för att således kunna smussla in honom på GIF-mittfältet igen.

Det är väl, som det ser ut, chansen vi har till seger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *