Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Hannes i Ulf

hannesSandnesUlf
Vi har pratat pinsamt lite om att Hannes Sigurdsson, 31, blev klar för en ny klubb i augusti. Okej om han flyttat inom den österrikiska ligan eller tillbaka till den kazakiska tundran eller något annat icke-exalterande; det vore väl – med tanke på Hannes frekventa klubbyten* – som att i egenskap av GIF-nostalgiker rapportera om varje gång Donatas Vencevicius köper ett nytt ciggpaket.

Men Hannes Sigurdsson är alltså klar för Sandnes Ulf.

 

*= Efter GIF-sejouren har Hannes Sigurdsson på knappa fyra år hunnit representera sex klubbar: isländska FH, ryska Spartak Nalchik, kazakiska FC Atyrau, allsvenska Mjällby, österrikiska SV Grödig och nu norska Tippeliga-jumbon Sandnes Ulf.

Jag har tidigare redogjort för den Carsten Jancker-formel som möjliggjort denna förmodat sign-on-bonus-stinna karriär.

Fotnot: En dag, i rätt sammanhang, kommer jag kanske att berätta om publicisten Erik Löfgrens – denne rättskaffens man som genom åren vägrat vika sig när det gäller rätten att få trycka menlöst trams – kanske största bakslag i karriären.

En kommentar

  1. Läckberg Läckberg 14 september 2014

    Vad tycker du om namnet Ulf då? Det är vi många som undrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.