Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Snuvade på 2021 års grafik

Så har vi då äntligen fått ett EM-slutspel igen, till slut, och ikväll kliver Sverige in i turneringen. Det är till och med folk på läktarna och i den svenska startelvan kommer det spela inte mindre än tre spelare som slagit igenom i GIF Sundsvall.

Det är klart att jag ska se matchen. Det är klart att jag ska ha på mig min gamla GIF-tröja från 2006, signerad av såväl Mikael Lustig som av Hrvoje Bubalo och Owen Price.

Men jag kan inte sluta tänka på hur mycket tråkigare det är med EM nu, när kvällstidningarna i princip gett upp webb-tv-kampen mot de stora linjära jättarna. Tänk vad som kunnat hända om Expressen bara haft mod nog att stå på sig och fortsätta använda sin papperstidnings förstasida som ett reklamblad för sina webb-teve-sändningar (vilket Pirkt.se redogjorde för i en liten textmängdsmässig B-uppsats, på den tid portalen ägnades åt ambitiösa sammanställningar av skärmdumpar).

För om grafiken såg ut så här redan under EM-turneringen 2016…

… så är det ju svårt att inte sväva iväg och drömma om hur grafiken hade kunnat se ut i en EM-turnering fem år senare.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *