Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Ljuset från presentationerna

Det ser ut att ljusna där borta.

Först valde klubbens allra främsta målskytt genom alla allsvenska tider att komma hem, vilket hittills passerat obemärkt på Pirkt.se eftersom det lanserades med sådan pompa och ståt av Giffarnas officiella hemsida (jag tror att Giffarna är den enda klubben i svensk elitfotboll som lägger mer tid på att skicka ut en utdaterad »saftblandar«-gif och tagga två Aftonbladet-journalister än på att uppdatera sin webbplats).

Idag blev det också klart att den spelskicklige innermittfältaren Erik Andersson, 23, ansluter från Trelleborg, den före detta jättetalangen som spelade ordinarie i superettan redan 2014; ett år då hans jämnåriga knappt fick satsa en pog-slammer på skolgården utan målsmans tillstånd.

Och inte verkar det helt omöjligt att »Robban« Lundström vänder hem för att ta hand om förra årets näst största problemposition (efter målvaktsposten), högerbacken.

Framtiden verkar plötsligt mycket lovande, är känslan.

Förutom för framtiden, kanske.

Den här portalen (som ju av många fortfarande klassificeras som en GIF-portal, där instuckna hugskott om allsvensk morfologi eller fysioterapeutiska utläggningar om metallfickor bortförklaras som olycksfall i redaktionsarbetet) har under ganska lång tid varit fullkomligt avsomnad vad gäller allt som har med GIF Sundsvall att göra, men målet är att varva igång den gamla textmaskinen framöver.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.