Keeping the money moving

Idag är det tydligen dags för försvaret att säga sitt i rättegången runt Daniel Kindberg, »Peabmannen« och »Sollefteåbon« (som givetvis inte ska namnges ur ett pressetiskt perspektiv, men vars anonymiserade insyltning i härvan kommer smeta ner alla Sollefteåbor med tadel för många år framöver).

Och Pirkt.se har inte sändningsrättigheter från Ångermanlands Tingsrätt, men tillåter sig spekulera i att det inte kan vara helt olikt den här scenen från när ett par individer försöker skapa ett ekonomiskt flöde för att få sin stapplande verksamhet att gå runt:

Att förra veckans Wolf Cola-referens, som jag haft i meme-mässig åtanke sedan det stod klart att det skulle bli rättegång, föll platt får inga publicistiska effekter för portalen som fortsätter skapa innehåll av allmänt osedda klipp:

2 reaktion på “Keeping the money moving

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *