Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kort diskussionsfråga:

Så här är det:

Jag har en viktig inlämning till min C-uppsats imorgon, som jag måste kliva upp tidigt och smattra på. Och då jag är engagerad i ett litet volontärt projekt om onsdagskvällarna så omöjliggjordes en Uppsala-resa ikväll, vilket istället fick mig att sätta på mig det helstängda huvudlaget och flygplansläga mig igenom hela kvällen, så att jag kunde ta mig hem till tio och helt ovetandes slå på sändningen i efterhand.

Nu har klockan passerat midnatt och jag är både för trött och för stressad och för… besviken för att skriva någonting om det jag just har sett.

Men en kort diskussionsfråga har vi plats med.

Sett till förutsättningarna (Giffarnas upphaussade trupp och det bottentippade motståndets totala formlöshet): var det här den mest håglösa GIF-insats du tvingats beskåda på hela 2010-talet? 

Det här är förstås skrivet i historielös affekt, men jag lutar verkligen åt ett ja. Jag har nog aldrig sett ett i grunden så bra GIF-lag stå för en så fullständigt meningslös insats.

6 kommentarer

 1. Hugo Hugo 16 maj 2019

  Ja

  • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 19 maj 2019

   Jag är nog enig i den kortfattade analysen.

 2. P A P A 16 maj 2019

  Jag har en tendens att mentalt städa bort gamla skitmatcher så fort GIF plockar en trepoängare. Men under gårdagens match suckade jag fram ett lågtryck. En enda kvalificerad målchans på 90 minuter plus tillägg. Med seriens bästa anfallare och våra vassa spanska mittfältare. Ingen förmåga att driva upp tempot, ingen desperation, ingen fart och absolut ingen fläkt. Allt verkar ha gått i baklås.

  • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 19 maj 2019

   Ja, det där var någonting i hästväg svagt. Tror sällan jag sett ett lag som legat under i en timme lyckats utstråla en sådan total avsaknad av vilja att gå framåt och utmana motståndarnas ledning. Det där var total baklåsning. Förhoppningsvis var det en engångsföreteelse – för även om det inte var bra mot ÖSK heller så var det ju inte i närheten av så där uselt.

 3. GIF Masthugget GIF Masthugget 16 maj 2019

  Ja det är bara att inse stt vi inte blir ett lag på övre halvan
  Så fantasilöst och trögt spel som Giffarna hade idag tror jag aldrig jag sett
  Bara hoppas Falkenberg AFC och Helsingborg fortsätter vara lika usla i fortsättningen
  Och i år som man trodde att vi skulle etablera oss som ett stabilt allsvenskt lag
  Vi kanske kan vända och köra spöket på våren och överprestera på hösten
  Bara vi klarar oss kvar !

  • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 19 maj 2019

   Ja, nu är känslan – inte minst sett till fredagens presskonferens, där det mellan raderna vevades om realisation i spelartruppen – att man börjar hoppas på att det etablerar sig några riktiga räddningsplankor i årets allsvenska också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *