Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

FLASH: Portalen Pirkt.se nära nedläggning

Portalen Pirkt.se har hängt mot repen tidigare och är just nu inne i ännu en tuff konjunktur, där portalens ledning inte lyckats förmå uttrycka hur pass tom man som GIF-supporter kände sig efter 1–2 hemma mot Örebro SK i lördags.

Nu hotas portalen av nedläggning – på grund av uteblivna reaktioner i kommentarsflödet.

– Man tappar lite tron när det går ett helt dygn efter SVT:s avslöjande om att Vänsterpartiets EU-parlementariker Malin Björk använt sitt traktamente på ett luddigt bakvänt sätt utan att någon kommenterar på Pirkt.se om frågar hur redaktionen ser på att man köper »ganska många 3D-klitorisar av plast med feministiskt och vänsterpartistiskt tryck på« för våra skattepengar, säger Senior Content Chief Editor Erik Löfgren.

Han utvecklar:

– Jag betalade just webbhotellshyran för ännu ett år med Pirkt.se, men om den här portalen inte ens ska fungera som serverhall åt spydiga kommentarer om köpta 3D-klitorisar av vänsterpolitiker… ja, då vet jag inte vad den fyller för funktion på den vida webben.

En kommentar har sökts från det Pirkt.se-ägande konglomeratet Mossack Fonseca Media Group, men utan framgång.

En kommentar

  1. Sofia Sofia 15 maj 2019

    Nej, fortsätt! I dessa dystra, dystra tider behövs denna GIF-lägereld att samlas kring mer än på länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *