Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alla hjärtans dag

Har ni också förberett er? Har ni övat? Är ni förberedda?

Idag, den 14 februari, är ju dagen då den måste sitta. Jag syftar förstås på den perfekt avvägda tonen i »alright schmoopies«-uttalet:

Själv har jag förstås tänkt isolera mig från alla schmoopie-kompatibla sammanhang i afton och då mitt nyårslöfte var det gamla Andy Bernard-löftet om att »learn to cook for one« så hade väl vana Pirkt.se-läsare kunnat ta gift på att det blivit ännu en hemmakväll med kokboken »Mat i mikrovågsugn för små hushåll« (skriven av den mikrovågsugnade skagenröra-bakpotätens ansikte utåt: Puck Jansson) uppslagen på köksbänken.

Men jag har faktiskt uppdaterat mig och tagit min ensamätning in i det färgglada och art director-utformade 2010-talet och istället skaffat mig en prenumeration på den här tidningen:

Det här inlägget fungerar också som en rättvisande kontaktannons över min tvåsamhetspersonlighet, då denna består av två delar »haha, minns du det här [Seinfeld/The Office/Always Sunny in Philadelphia/Parks and Recreation/30 Rock]-klippet när [infoga +++++-lustig scen som på sin höjd blir +++-skoj vid mitt taffliga återgivande]?« och en del av egenkomponerade ++-spaningar.

 

Uppdatering: Precis när jag klickat på publiceringsknappen så trillade ett sms in i inkorgen. Det finns någon där ute som tänker på mig. Inte som sin »schmoopie«, så jobbigt skulle aldrig kärleken behöva komma till uttryck, men som en man kan anförtro tjugofem procents rabatt:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *