Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Break The Internet

Precis som förväntat så orsakade Pirkt.se:s publicering av rebusavslöjandet tidigare under dagen stora störningar på många av världens större webbhotell. Internet skakade i sina fogar på det sätt som det vanligen bara gör då dokusåpastjärnor ställer champagneglas på sina uppstudsiga bäcken.

Det här lär ha varit scener från centrala Sundsvall strax före lunch idag, där stadens enda sportredaktion lär ha samlats kring en och samma dator för att i avancerade bildanalysprogram försöka avkoda rebusen:

Och några intensiva minuter senare – där redaktionsmedlemmarna lär ha chansskrikit ut osammanhängande charlatanbesvärjelser i munnen på varandra – så hade någon slutligen lyckats knäckt koden till allmänt stoj och jubel:

Mittmedias människojournalister, som får se sina robotkollegor spotta ur sig division 4-notiser på division 4-notiser, hade med hjälp av mänsklig slutledningsförmåga jobbat sig fram till en ny förstanyhet på sportsidan.

 

Det om detta. Imorgon har den här portalen tänkt att växla upp GIF-bevakningen ytterligare – om det nu finns en nivå över detta sportjournalistikens nya favoritverktyg: avslöjar-rebusen.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *