Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

A–U-kollektionen uteblir

Ett levande kommentarsfält är inte bara ett roligt faktum för portalägaren själv, nej, använt på rätt sätt så är det ju dessutom ett utmärkt forum för att ytterligare avsmalna GIF-spaningarna till att bli så pass smala att de knappt går att skönja med det mänskliga ögat.

Som signaturen Kickes spaning att en del i räddningsaktionen skulle ha varit att Stig Strand – det svenska ansiktet utåt för ogenerat vitamin-nasande – klivit in som ny marknadschef i klubben:

https://www.instagram.com/p/BZb6rRhh4ib/?taken-by=mackandanielson

https://www.instagram.com/p/BZgDEzXh0Ql/?taken-by=_amaro8_

Men nej, en källa inom föreningen förklarar att det inte är själva klubben som gått i Zlatans fotspår och slagit sig i slang med Witamin Well (därigenom kan jag också dementera att Urban Hagblom ska släppa en kollektion funktionella sportkläder under arbetsnamnet »A—U«), utan att det bara handlar om ett smalt samarbete med de GIF-spelare som representeras av agentfirman WMC Group, bestående av de gamla GIF-spelarna Arash Bayat och Erkan Saglik samt Mentor Zhubi: den gamle ÖIS-dribblern med en så pass kristallklar futsalutstrålning att han till slut tvingades byta sport och bli landslagsman.

(Man gillar ju förresten alltid en agenthemsida och dess PR-bilder och jag kan rekommendera en titt på VMC-gruppens webbplats, bara för att titta på pressbilden som förkunnar att den agentfirman innehåller så pass starka personligheter att de inte kan stå bredvid varandra ens på ett foto, utan att två separata bilder måste sammanlänkas i bildbehandlingen efteråt.)

Och jag vet att jag går vitaminvattenlobbyns ärenden när jag vidarebefordrar Amaro Bahtijars sponsrade meddelande ut i etern – men hey: låt en ung man göra en slapp Stig Strand-spaning.

En kommentar

  1. Kicke Kicke 1 oktober 2017

    Väl utrett, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *