Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Pirktnee Today

Jag vill ju gärna tro att Pirkt.se har samma makt i den medelpadska omnejden som Joan från Pawnee Today har i Pawnee med Eagleton-omnejd. Jag vill ju gärna tro att en Pirkt.se-kvalitetsstämpel kan få det allra mest obskyra ting att skjuta i den försäljningsmässiga höjden.

Men oavsett om det är så eller inte så kan jag inte sätta portalens kvalitetsstämpel på den »vitlöksmjölk« som signaturen »Bergersen« bidrog med igår, i kommentarerna till gårdagskvällens inlägg.

Jag vet inte vad det säger om mig, men trots att kommentaren kom vid 22-rycket och jag bestämt mig för att gå och lägga mig*, så avbröt jag läggningsprocessen för att istället ställa mig vid spisen för att besudla några deciliter mjölk med ett par klyftor vitlök.

Men nej: trots gårdagskvällens bäljning av vitlöksmjölk (som inte var fullt lika äcklig som jag förväntat mig) så vaknade jag upp än sjukare imorse. Det är fullt möjligt att vitlöksmjölken hållit denne Bergersen frisk i uppemot tretton år, som hävdat, men i så fall måste det ha druckits i förebyggande syfte.

*= Läggningen skedde strax efter att jag sett en medelålders man i en alldeles för åtsittande scarf ta fram gitarren på en förstadejt i SVT-programmet Tro, hopp och kärlek, för att framföra en egenskriven låt som bland annat innehöll en fras i stil med »det är svårt att älska när snaran dragits åt«, vilket först och främst fick en att tänka att »DU KANSKE KAN LÄTTA PÅ DIN HÅRT ÅTSITTANDE SCARF BARA« och därefter framkallade den där känslan som jag så ofta kunde känna under mina tonår, när man på sitt pojkrum satt uppe så pass långt inpå småtimmarna att det till slut dök upp en svart bil som kunde samtala med David Hasselhoff på TV6-skärmen, vilket fick en att varken veta ut eller in utan bara tänka att »nej, nu måste det vara dags att sova«.

Jag vet inte om det mest av allt säger att jag är en portalinnehavare som älskar all form av portalbaserad interaktion (alla inlägg som lämnas okommenterade känns ju som ett gallskrik rakt ut i rymden), där förstås interaktion gällande just konceptet vitlöksmjölk är av den allra mest älskvärda yvigheten. 

Eller så säger det att jag är en ung man som litar på precis vad som helst som sägs av någon som döpt sitt alias efter den flärdfulle frisparksskytten Tommy Bergersen.

Om någon som döpt sig till »Barkemo« sagt åt mig att äta ett halvkilo grovsalt för att bli av med min förkylning hade jag nog gjort det också.

2 kommentarer

  1. Barkemo Barkemo 6 september 2017

    ät ett halvkilo grovsalt för att bli av med din förkylning.

    • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 6 september 2017

      Hah! Den riktigt interaktionsuppmuntrande portalägaren hade förstås bjudit på en bild när man sveper en grovsaltsbytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *