Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bildanalys: Två spanjorer klara

23-årige Carlos Gracia, som aldrig spelat seniorfotboll, och 28-årige David Batanero, som enligt samstämmiga uppgifter har en bra bit till matchformen efter skada, är nu helt klara för GIF Sundsvall.

Två spanjorer slängs in i GIF-truppen med tre dagar kvar till den allsvenska premiären och jag ska inte ens försöka mig på en skriftlig analys utifrån jag sett av de två (nittio minuter i det rekordlåga tempot mot IK Frej från Gracia, ett par »nej, lämna oss inte!«-twitterkommentarer från Sabadell-supportrar i Batanero-fallet).

Men en bildanalys kan vi väl unna oss:

urbpaella

2 kommentarer

  1. Erik Erik 30 mars 2017

    Lite Halmstad-vibbar får man av det här va? Får hoppas på bättre resultat för Giffers del.

    • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 31 mars 2017

      När det stod klart att det var en spanjor som skulle in som andratränare så frågade jag Urban ifall det var ”ett Halmstads-spår” de höll på med. ”Nej”, svarade han, ”men… ett spår”. Jag tror dock inte det var det här – att hämta in två provspelsspanjorer ett par dagar innan övergångsfönstret stänger – han syftade på. Det kanske kommer mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *