Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Sandvärn-Löfgren från start

Inför GIF Sundsvalls träningsmatch hemma mot Umeå FC så plingade till i min mejlkorg. Jag skäms bara knappt för att erkänna att jag har satt Google Alerts-notifikationer på när mitt namn figurerar på den vida webben* – och nu plingade det alltså till.

*= Är man så pass utsatt för smädelser som jag är i diverse olika chattgrupper så blir man paranoid och tror att man baktalas på nätet dygnet runt, året om.

Länken gick till en polsk fotbollssajt som hade listat mitt namn i Umeå FC:s trupp.

Och det hade väl varit något, om det var det här lynniga hopkoket som tog bussen ner till IP under lördagen:

umeåfc

Flytta upp Jens Sjöström på innermittfältet, intill Magnus Henrysson och Alexis Mendiola i en synnerligen dynamisk trio, och jag kanske, kanske hade haft en chans att starta ihop med min namne Sandvärn i mittförsvaret.

Nu ska det bli väldigt intressant ändå, även om UFC kommer med sitt vanliga division 1-gäng, för Giffarna har, enligt ST.nu, aviserat en startelva som innehåller gamm-Kristinn centralt på mittfältet (det skulle kännas väldigt bra om han kunde behärska den positionen till fullo) och ny-Kristinn på topp (det ska bli väldigt intressant om han är Silva-lik i sitt forwardssätt) och med Gallblåsan från start igen.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *