Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

CF Reus Deportiu borta en blanktorsdag är alltid tufft

Den som på uppstuds nyper varifrån den här skärmdumpen är hämtad gör det bra:

norrtälje

[Tid för funderande]

[Tid för funderande]

[Tid för funderande]

[Tid för funderande]

[Tid för funderande]

[Tid för funderande]

Ja, visst är det den senaste uppdateringen på division 2-laget BKV Norrtäljes hemsida. Laget som skriver ut matchtruppen i »Micke«-smeknamn och »Daniel P«-förtydliganden och laget som rättmätigt – via en kvalseger i somras – knyckt åt sig den plats i Svenska Cupen som många trodde var vigd åt allsvenska GIF Sundsvall.

Istället för att den här spännande men ack så oprövade GIF-upplagan ska få mäta krafterna med andra svenska elitlag i tävlingsmatcher så ska man alltså under vårvintern behöva plocka fram både kulram och räknesticka för att kunna placera det spanska andraligalaget CF Reus Deportiu i rätt kontext.

mathgif

Klart är att Joel Cedergren, om jag förstår uttalandet i ST rätt, tror att ett lag som ligger i mitten av den spanska andraligan, som inte vunnit på fyra matcher och som näppeligen lär ha spelat med sitt allra bästa lag särskilt länge (då de spelade ligamatch i söndags och har match igen till helgen) skulle »vinna allsvenskan«.

Och jag betvivlar inte att spanjorerna var bollsäkra och skickliga, men… den kalkylen låter ändå svår att få ihop.

Men det är väl tyvärr så: allt kommer att vara ganska svårt att få ihop, den här vintern och fram till premiären mot AFC, tack vare »Daniel P« och »Micke« och gänget.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *