Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Musikhjälpenfest

_mg_1485

I fredags hade hon längst till höger, hon med ballong i nävgipan!, hon jag älskar så mycket!, en födelsedagsfest.

En fest där hon valde bort möjligheten att ankelskaka sina relativt jämnfattiga vänner på krimskramsiga småpresenter från, typ, Lagerhaus för att istället be alla bjudna skänka en utekvällspeng (typ det man sparar in på att gratisglida in på en adress i Huvudsta istället för att med frostbelupna köfingrar betala in sig på Under Bron) till Musikhjälpen.

Och vet ni? 33 givmilda själar – fler än vad som kan ha rymts på våra knappa 70 kvadrat under fredagskvällen! – lyckades tillsammans skramla ihop nästan 5500 kronor:

ska%cc%88rmavbild-2016-12-18-kl-11-57-13

Och för alla som tänkt sista-minuten-skänka till Musikhjälpen och saknar tydlig riktning på gåvoströsslandet än den rent allmänt jättefina, att man vill ge barn i krigsdrabbade områden möjligheten att gå i skolan, så är Tildes fina initiativ fortfarande tillgängligt för tillökning.

Men det är också alla andra fina initiativ och auktioner.

Och för den som saknat möjligheten att betala för Pirkt.se:s webbunika material så skulle 107 kronor till Musikhjälpen kunna slås ut som en krona per inlägg under 2016.

(För den GIF-supporter som har femsiffriga belopp brännande i fickan så finns förresten chansen att på legal väg kunna smyga in på Örebro SK:s kansli och köra Nahir Besaras kontrakt i dokumentstrimlaren.)

Och jag vet att en vecka i december är en dålig termometer i den svenska samtidsgommen, men nog känns det bra att årets tema – som värnar flyktingars rättigheter – slår rekord?

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *