Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Medienytt

Vad man gläds med folk som mitt i livet lyckas ställa om efter en uppsägning och hitta ett nytt jobb.

Som i fallet med Patrick Ekwall, 51, som efter att ha varit TV4:s sportjournalistiks ansikte utåt i femton-tjugo år fick lämna sitt uppdrag – men som snabbt ställde om, tog några snabba fotisättningar och hoppade på ett nytt tåg i farten.

Hos den anrika spelbolagssajten LeoVegas Sport.

michaelta%cc%8ag

Och den som inte kan finna sig i att glädjas å Patrick Ekwalls vägnar kan väl åtminstone finna glädje i att världen och det svenska språket berikats med följande mening:

ska%cc%88rmavbild-2016-12-05-kl-10-20-06

 

Det är gånger det är påkallat att använda en gif på den tidigare TV4-profilen Pontus Kåmark, dansandes i en Betclic-reklam, som styckeindelande radbrytning–

1fdbfq

–men äntligen har jag hittat ett sammanhang.

 

Patrick Ekwall själv var förstås nedstämd ett tag, när beskedet kom att TV4 plötsligt inte längre ville köpa in tjänster för flera miljoner kronor årligen från hans bolag »Mr Exclusive in Sports Media«, men vems kalla och cyniska vinterhjärta mjuknar inte då man får ta del av den spralliga, nästan barnsliga berättarglädje som Patrick Ekwall gått och hållit inom sig på sistone?

ska%cc%88rmavbild-2016-12-05-kl-10-11-16

 

Diskussionsfrågor: Får man vara sarkastisk kring en 51-åring som bara försöker hålla sig i rörelse på samma kapitalistiska hamsterhjul som alla vi andra lufsar omkring på? Spelar det in att denne 51-åring i decennium fakturerat mångmiljonbelopp för att vara ett av svensk sportjournalistiks mest profilerade nunor, och att han nu väljer att sälja ut allt intjänat förtroendekapital för att göra content för ett spelbolag? Diskutera i smågrupper medan ni studerar den här gifen på när Pontus Kåmark rider på en varmkorv:

1fdda8

En kommentar

  1. Stisse Stisse 5 december 2016

    Inte för att jag hade särskilt höga tankar om honom innan, men när man säljer ut sig till spelbolagen så sjunker man till botten i mina ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *