Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Veckans bästa skärmdumpar:

Är det här ett långlivad och veckovis programpunkt (antagligen inte, nej) eller är det bara en nyckfull fredagsvevning i flödet under en hemtentavecka (antagligen, ja)?

Alldeles oavsett så tänkte jag försöka mig på en rapp lista över VECKANS BÄSTA SKÄRMDUMPAR:

3) Chipsnyllet

ska%cc%88rmavbild-2016-09-29-kl-13-40-18

Det här måste ändå vara målet med att ge sig in i landstingspolitiken – att kunna lämna ett bestående chipspåse-legacy efter sig.

Hur skulle det se ut ifall denne Torbjörn Rosdahl verkligen fick ge den generiska svenska chipspåsen sitt ansikte, undrar ni?

grillchips

Så här ungefär (om man lånar bilden från DN-artikeln och är riktigt slapphänt i sitt Paint-arbete), vilket vi väl i princip skulle bli de räfflade potäternas motsvarighet till »RÖKNING DÖDAR«-texterna på ciggpaketen.

 

2) Fotbollsspelarlivsstilen

I veckan intervjuade Aftonbladet den svenske högerbacken Mattias Johansson, till vardags i holländska AZ Alkmaar, om dennes syn på sina landslagschanser.

Men intressant blev det först när han frågades om sin fotbollsspelarlivsstil. Så här beskrev Johansson sin tillvaro som proffs i Holland:

14509344_10154545467428996_455304228_n

Många snubbar vill säkert hävda att de lever liv som är »relaxed«, men få människor kan backa upp det på samma sätt som Mattias Johansson då han 1) kan summera sitt liv i bara tre beståndsdelar och 2) bland dessa tre lyckas nämna både »fikar« och »käkar«.

Det är banne mig den mest konkreta beskrivningen av ens livsstil jag tagit del av sedan jag såg ett avsnitt av SVT-dejtingprogrammet »Tro, hopp och kärlek« (där präster letar efter kärleken) och en av de brevskrivande damerna som letade lyckan sammanfattade sig som »en tjej som gillar Jesus och innebandy«.

En bubblare på temat »fotbollsspelarlivsstilar« är när Mittmedia, via sin fastighetsföretagssponsrade sajt Bostadspuls, hälsade på hemma hos Östersunds FK:s dribbler Saman Ghoddos – och kom hem till redaktionen med följande rubrikförslag:

ska%cc%88rmavbild-2016-09-30-kl-14-26-44

 

1) Rundabordssamtalet

Det här, som min namnmässigt mest krönikör-lämpade vän Patrik Dokk letade fram, gav mig nog veckans härligaste frustande från buken.

Åter igen är det en fotbollsspelare som bistått. Det handlar om Evertons spanske ytter Gerard Deulofeu som får den klassiska frågan om vilka tre människor han skulle vilja äta middag med – om han fick välja helt fritt.

Glöm Nelson Mandela, Dalai Lama och andra sådana gamla tråkiga snittsvar – Deulofeu går en annan väg:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *