Gotta catch ’em all

Jag är gräsänkling i dagarna två, en roll jag behärskar så pass dåligt (i dag försov jag mig i nära på två timmar) att jag borde tituleras ogräsänkling.

Eftersom det är sommaren 2016 så är upphovet till min plötsliga ensamhet att min bättre hälft åkt iväg till en regnig skog utanför Ockelbo för att samla Pokémon i sin mobiltelefon.

Svensk sommar ändå hörni. Leta Pokémon i spöregn. Inget kan stoppa mig; GOTTA CATCH’EM ALL!!!!

Ett foto publicerat av Tilde: En Snäll Tjej™ ♀? (@ttilde)

Jag borde ha förstått detta, då Tilde redan för flera år sedan gav uttryck för en längtan att bara släppa de äktenskapliga bojorna för att ge sig hän åt jakten:

Nå-jävla-väl.

Jag tänkte, på det här temat, att det vore en genial publikkampanj inför lördagens otroligt viktiga hemmamatch mot Helsingborg: att helt enkelt sprida ut ett rykte om att en sällsynt Pokémon, typ Snorlax???, kommer att finnas kring mittcirkeln på IP kring 16.00.

Medelpadingar skulle vallfärda till IP, som de annars bara gör vid historiska Norrlandsderbyn och Bryan Adams-spelningar.

Här har jag slängt ihop ett litet utkast till en potentiell inför-matchen-plansch:

snorlax2

Fri att använda för alla medelpadska intresseorganisationer.

Denna generositet är tänkt som kompensation för alla de negativt kodade GIF-animationer den här portalen slängt ur sig genom åren, där detta är den senaste:

17c4b0

[Syntolkning: Uppdatering av den ikoniska gif som publicerades i samband med den allsvenska svepveven om halvöppna förhållanden; där Rúnar Már Sigurjonsson nu försvinner iväg från Urban Hagblom. Finsmakaren noterar också hur den dittills tryggt travande Hagblom hamnar i otakt och börjar Mauricio Albornoz-galoppera.]

En reaktion på “Gotta catch ’em all

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *