Ryktet: Kungen presenterar Joakim Nilsson-ersättaren

Det ryktas just nu på hovbacken att Kung XVI Gustaf ska stå för något av en kupp på förmiddagens konselj.

I stället för att bara presentera namnet på den nyfödde prinsen så väntas kungen också ta tillfället i akt och presentera namnet på Joakim Nilssons ersättare i GIF-försvaret. Den här bilden ska ha läckt ut till en redaktionsmedlem på Svensk Damtidning, som dock valt att inte publicera:

konselj

Rykten som florerar gör också gällande att GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom kan komma att adlas i samband med dagens ceremoni, men inte heller dessa uppgifter är bekräftade av hovet. Hagblom har stått i den adliga successionsordningen sedan hashtaggen #AdlaUrban fick viral spridning på mikrobloggen Twitter.

johant
Erik T Lindwall
Hovreporter

3 reaktion på “Ryktet: Kungen presenterar Joakim Nilsson-ersättaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *