Politismifieringen av Pirkt.se

Det är viktigt att lyssna till sina läsare. Den här responsen fick jag i december, efter ett inlägg om avsaknaden av kvinnliga sportexperter i teve:

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 17.08.30

Och den extrem-uppmärksamme mediekonsumenten (som också har Löfgrenskt släktskap) har kanske upptäckt att inte bara den texten hamnade på Politism.se – utan till slut även hela Erik Löfgren, med penna, gif-verktyg och allt.

I måndags klev jag på en två veckor lång praktik på Politism-redaktionen, som ett led i att jag i senhöstas hoppade huvudstupa in i Aftonbladets utbildning för ”framtidens progressiva ledarskribenter”.

Jag har bland annat hunnit med att klämma in en Tina Fey-gif i en av text om RUT-avdrag, en Larry David-gif i en om slavhandel och vevat iväg en text om korrelationen mellan gyckel och slöseri av allmänna resurser.

Och nu under den andra, sista veckan har jag tänkt växla upp!!! Mer tyckande, fler gifar och inte minst mer gynnande!!!

Så ni får gärna hålla utkik där, då jag misstänker att den här portalen (oförsvarligt nog i dessa Jocke Nilsson-ersättar-tider) kommer att stå och samla damm även nästkommande vecka.

3 reaktion på “Politismifieringen av Pirkt.se

  1. Vi behöver en liten ”köp inte Sverrir i säcken”-skrift nu så inte #adlaurban ebbar ut i missnöje. Överge oss inte. Kanske en sån piffig gif med en säck som öppnas och så dyker han upp den gode sverrir? Bara som en påminnelse från mer trovärdig källa än nättroll som undertecknad.

  2. Låter bra, Sverige behöver ännu en allt är svart eller vitt krönikör! Alla rika är onda utsugare och alla fattiga och kriminella är det bara pga av alla rika förtryckare. Tänk vad skönt det vore att kunna förklara alla världens problem så lätt. Du kommer passa bra in på politism :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *