Succé

Låt den som också har jobbat tolv dagar i rad kasta den första »varför står Pirkt.se still?«-stenen.

Men jag tänkte bara påpeka att mina kontakter i Schibsted-koncernen bedömde GIF-intervjun med Urban som en »succé« och ett bevis på att »mindre klubbar« säljer. Så klappa er själv på axeln, ni som köpt Plus för en krona för att stötta den rikstäckande GIF-journalistiken (och säg för all del upp abonnemanget direkt innan det kostar pengar, om ni vill, det gör varken mig eller Sportbladet-statistiken något; ni kanske kan skaffa det i någon släktings namn nästa gång det dyker upp nåt GIF-relaterat).

Men jag klandrar inte er som struntade i att skaffa Plus, då ni kanske redan är en lycklig själ bosatt i Mittmedia-land:

Skärmavbild 2016-01-26 kl. 08.49.58

En reaktion på “Succé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *