Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fyrsiffrigt

Jag är nu officiellt vuxen.

Idag betalade jag nämligen ett fyrsiffrigt belopp för en soffa, för första gången någonsin. Fyr-siff-rigt. Fattar ni. Vi pratar summor över tusen kronor.

Jag tror att det är vuxendomsspärren, eller åtminstone en av dem, att köpa en fyrsiffrigt dyr soffa istället för att låna av någon, ta någon överbliven (jag har haft en med nött skinn och en rosa i plysch) eller nypa en på Myrorna,

(Och jag passerar denna spärr vid blott 25 års ålder. Tänka sig.)

Skärmavbild 2015-11-08 kl. 23.08.49

Där ska den stå när den väl dyker upp, den grå dyrgripen.

Jag berättade väl det härom månaden, att ett förstahandskontrakt ramlade ner i mitt gamla turförföljda knä från ingenstans?  Mhm–mhm. Ett faktum som säkerligen skjutit besöksstatistiken till den här portalen i sank (en huvudperson måste vara like-able, har jag lärt mig, och att serveras hyreskontrakt i knät är näppeligen ett sympatiskt karaktärsdrag i dessa karga tider), men till det fåtal som stannat kvar kan jag berätta att vi trivs väldigt bra.

Jag älskade Tilde redan på 45 kvadrat i Kallhäll, ja, redan på 30 hemma i Sundsvall, men aldrig har det varit enklare än på 70 luftiga i Huvudsta.

(Och trots att jag bara har en kvarts promenad till AIK:s träningsanläggning Karlberg har denna portal ännu inte nischat sig på långa Dickson Etuhu-intervjuer.)

 

För ett blogginlägg sedan klankade jag ner på Mittmedias FaceTime-tyck. Imorgon är det jag själv som gör ett. Ett halvtimme långt FaceTime-gynn – lajv.

Jag ska skickas ut till röda mattan-minglet på Globen inför Fotbollsgalan och, som jag förstått det, hålla live-teve-låda i en halvtimme.

TT:s kunder »vill ha sånt«: en kamera monterad på en flintifierad gynnare med handsvettsutstrålning som med ojämna mellanrum lyckas stanna en novemberglåmig Marcus Pode.

macsweat

Nej, det blir väl säkert trevligt.

Från 16.30 ska ni kunna knappa er in på er närmsta nyhetssajt precisionssöka er fram till klippet i någon lynnig Senaste Nytt-spalt hos TTELA och ta del av spektaklet.

Visst vill man utlova skojfriska »Who Whore It Best«-tävlingar mellan typ David Frölund och Jens Portin från ett välsmort, rappt och teve-vant munläder – men jag är orolig över att det här är en troligare bild över morgondagens sammantagna prestation:

deestandup

 

Hur det än går så lär det, då jag ska vara kvar på själva galan senare under kvällen också, vara fog för ett blogginlägg.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *