Jens, 37, blåmes/PR-strateg, Hammarby-Sjöstad

Som en del i en alldeles för tilltagen inflyttningspresent från mina föräldrar – det bloggpåpekas för sällan hur olidligt privilegierad jag är – fick jag och Tilde ett presentkort på Åhléns.

Inte det folkliga, enkla Åhléns vi känner från de medelpadska slätterna (ett varuhus där min farmor länge styrde modeavdelningen med van hand), nej – utan Stockholms-Åhléns: hem för doftljussniffande Djursholms-bor som utan eftertanke slänger upp ett basbelopp på kassadisken för en fogligt anonym pepparkvarn.

På Åhléns i Stockholm uppmanas till och med småfåglarna att leva sina liv som trendängsliga reklamare:

(null)
Den där stackars blåmesen, som bara trott sig stanna till för att picka upp några snabba frön med näbben, är helt ovetandes om att han snart kommer att sitta på ett luftigt kontor med utsikt över Götgatan och göra branded content åt ett nystartat vitaminvattensföretag.

Jag har, sedan min rundvandring på Åhlénsvaruhuset, ett nytt mål i livet:

(null)
Att en gång få gå till sängs under en sänggavel som det står Gant på.

Sedan tog jag och Tilde och slog till på ett parti tandborsthållare:

(null)

Jag hatar att jag varit med blogg och flickvän i över två år nu utan att jag har etablerat smeknamnet »Mrs« på Tilde. Det är tvivelsutan det som gjort att min bloggkarriär gått i stå, samtidigt som Simon Helgs flickvän Sanne Alexandra (som kategoriskt kallar sin fotbollsspelande sambo för »Mr«) slungat upp sig i det virala Metro-blogg-smöret.

Men nu, med mina nyinförskaffade tandborsthållare, kommer lyftet.

2 reaktion på “Jens, 37, blåmes/PR-strateg, Hammarby-Sjöstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *