Wok-Lars: ”Gillar wok”

Redaktionen må vara förpassad till Stockholm, ja, till och med till kärnan av AIK-land, men underskatta inte hur långt Pirkt.se-ledningens GIF-tentakler sträcker sig.

Någon gång i veckan får jag uppdateringar från ett kontorsfönster på Storgatan; inte sällan bildledes. Plötsligt, mitt på blanka arbetsdagen, kan det komma en mjuggavfyrad mobilbildruta på, säg, en mjukglassnafsande Robbin Sellin eller en Urban Hagblom som är på väg in på den Jonas Wallerstedt-ägda klädesbutiken »Lads«. Spaningen från utkikstornet är så rigorös och bilderna så integritetskränkande att även FRA-medarbetare känt sig illa till mods innan de förmedlar dem vidare.

Detta har heller inte varit Pirkt.se-materialet, då portalen värnar om privatlivets mjukglasshelgd även hos offentliga GIF-personer.

Men nu har portalens främste flygande reporter, den medelpadske universalprofilen Johan Martinsson, tagit sin oavlönade Pirkt.se-spaning ett steg längre.

Efter den historiska segern mot Gefle i lördags fick Martinsson syn på Lars Krogh-Gerson, känd som »Wok-Lars« efter vinterns följetång Wokgate, och helt sonika vandrade fram till honom för att få klarhet kring hans matvanor då det tidigare under året kom rapporter om att han ska ha en än svagare punkt för tacos:

Detta, mina vänner, är stark GIF-journalistik:

Och att helt oförhappandes bjuda Pirkt.se-redaktionen på dylikt material, mina vänner, det är hemskt uppskattat. Bara genom dylika externa bidrag kommer denna portal kunna fortsätta David-utmana den mittmediala Goliat-figuren ST.nu om att bjuda på den starkaste GIF-rapporteringen.

Gif-rapportering, ja; den här gifen sammanställde redaktionen på egen hand:

En reaktion på “Wok-Lars: ”Gillar wok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *