Donatas Vencevicius Memorial Trophy: 2015/16

donne

Det är dags. På lördag drar Premier League igång igen efter ett uppehåll så kort att spelarna inte kan ha hunnit med mer än att ligga på en lyxyacht och sedan lira lite kvadraten.

Med Premier League-säsongen drar givetvis en ny upplaga av den till bredden hedersfyllda »Donatas Vencevicius Memorial Trophy« igång. I år har Pirkt.se-redaktionen som brukligt kontaktat Donatas representanter för att säkra namnrättigheterna till turneringen, men den här gången nådde portalens utsände i Litauen hela vägen fram till självaste Donatas – som gav en kort videointervju:

De som deltog i ligan ifjol (vi var väl uppemot 35?) och som har skapat ett nytt lag har automatiskt fått en plats i ligan, som jag förstod det.

Men hittills är vi bara 16 stycken!* Så kan vi inte ha det! In och skapa!!!

*= Något jag, ligaskaparen, delvis får ta på mig som skapade ligan precis… nu, två dagar innan ligapremiären.

En knappar helt sonika in http://fantasy.premierleague.com i sin webbläsare, skapar (alternativt förnyar) ett lag, handplockar sina 15 Premier League-favoriter och går med i ligan som har koden 882821-453491.

Säg åt era fotbollsintresserade vänner! Visa dem Donatas-videon så att de vet att jag är en ligaskapare som är väldigt, väldigt ambitiös (fram till dess att Per Bohman skenar iväg i toppen på någon Alexis Sanchez-felträff).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *