Kjell och Patrick Mörk

Robert Lundström är såld. Den 4 augusti flyger vårsäsongens bäste Giffare sin kos och lämnar kanske (det lärde vi oss av 2012) nödvändigt trupputrymme åt en habil yttermittfältare från Brage.

Stefan Karlsson, Djurgårdens rejäle och habile högerback, ville inte ta den underjordiska passage som Urban Hagblom och Bosse Andersson byggt mellan Kaknäs och Norra Berget.

Det är spännande, kanske till och med avgörande, dagar detta. Och Pirkt.se vill gärna hjälpa till i silly season-djungeln.

Jag fick den här skickad anonymt till Pirkt.se-inkorgen och kan inte gå i god för dess äkthet, men bilden ska vara tagen under veckans Måndagsjazzen:

Skärmavbild 2015-07-23 kl. 18.28.35
Enligt uppgiftslämnaren ska den rött inringade mannen i hörnet vara Teteh Bangura, men det är väldigt svårt att urskilja.

Samma tipsare skickar också den här bilden, från Kjell Lönnås blogg, daterad i tisdags:

Skärmavbild 2015-07-23 kl. 18.32.13

Det ser ut att vara Patrick Mörk, den svenske stjärnagenten, som sitter i soffan där bakom Kjell som verkar i färd med att snöra på sig sina gamla skor.

Jag vet inte exakt vad man som GIF-supporter ska, kan eller bör tolka in i detta, men det är åtminstone någonting att spekulera kring, i dessa tider när Urban Hagblom uttryckligen gått ut och sagt att ett par spelare är på väg in – men inget mediehus ens orkar killgissa på vem anfallaren är (jämte Robert Hammarstedt som känns i princip klar).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *