Skalpbett

tildesidsjön
Fem. Fem stycken.

Jaha, jag trodde ni frågade hur många myggbett jag ådrog mig på min skalp under den första kvällens promenad. De flintifierades riksförbund borde först se till att finnas, sedan skicka ut pushnotiser till sina medlemmar med uppmaningar om att täcka hårbotten med en liten pläd eller ett knutet myggnät.

Men allt har sannerligen inte varit skalpbett i dagarna två:

IMG_2693.JPG
Badkruke-SM-veckan är ju i stan. Här ser vi Tilde Jansson, Järfällakrukorna, som höll sig på badstegen i 2.08 innan dopp – en prestation som dock trumfades av Sidsjövägrarnas Erik Löfgren – inte sällan refererad till som »det ocharmiga velandets okrönte konung« – som lyckades tveka i goda fem minuter med underbenen i det 18-gradiga vattnet.

tildeborglighet
Håller du i teven, Gunnar Axén? Här har vi en dam som inte är rädd att ställa sig i armarna i kors intill politisk slagspray.

(Det här när vi var på väg ner till Torget för att lapa musslor och dricka vin.)

erikkamera
Imorgon fyller jag år. Jag har bjudit till skiva och nästan ingenting är färdigt, annat än att jag tillrett lite pillfläsk; en medelpadsk landslapsrätt som ängsliga stockholmare översatt till engelska och försökt göra till sin.

En reaktion på “Skalpbett

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *