Fystestbefriad semester

Jag har nu semester.

Mitt livs första semester som är längre än nio dagar och som inte efterföljs av ett fystest.

Jag sitter förvisso fortfarande och jobbar hemmavid – den som vill skriva 35 000 nya tecken om norrländsk fotboll i höst är aldrig fri!!!; det är ett gammalt bibelcitat – men från och med onsdag, när jag sätter mig på tåget till Sundsvall, ska jag koppla ner och få Ernst Kirschteiger att framstå som en sönderstressad bluetooth-hörsnäcke-pappa.

erikgällnöutsikt

Det enda som gäckar mig är att jag ska arrangera en 25-årsskiva – åt mig själv.

Jag gillar inte att stå i centrum.

… ha! Säger han som oombett tryckt ut hundra-, nej, tusentals blogginlägg om sitt eget liv.

Jag ska också försöka besöka Umeå tillsammans med Tilde, för första gången sedan vårvintern 2013.

Jag har förresten lite kräm kvar i mitt månadsabonnemang på den specialdesignade SUPERGYNN™-tjänst jag köpte inför juli. En U21-EM-final är väl ett alldeles ypperligt att strössla dessa kvarvarande tecken över. Förhoppningsvis kan vi, precis som alla andra på plats i Tjeckien, låta vårt SUPERGYNN™ sponsras av Svenska Fotbollsförbundet, supporternätverket Camp Sweden och VisitSweden.

(Jag hade, innan U21-grabbarna skrällde sig till final, tänkt att jag göra en live-satsning mot fyrans visning av »Wallander: Skulden«.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *