Kollektiv minnesbortträngning

Jag har genom kontakter lyckats tillskansa mig ST.nu:s unika sammanställning av GIF:s allsvenska siffror under 2000-talet.

Av de fem-sex data de sammanställt fann jag detta försök till kollektiv minnesbortträngning:

giffersss
Hm.

orangeNEJ
Om detta må vi berätta: hur GIF Sundsvall åkte direkt ur allsvenskan 2005 efter 0−1 borta mot Landskrona. Vi överlevare får aldrig sluta prata om Donatas Vencevicius, om Wallerstedts skadade knä eller om Jan-Halvor Halvorsen och hans maluppställda 4-2-3-1 (hade han tränat Hammarby hade han kunnat lanserats som »FÖRE SIN TID!!!«).

Jag kan inte se många andra anledningar till att trycka ett sådant fel än att detta är ett led i en förvillningskampanj för att få medelpadingarna att glömma året 2005. Kanske är det PR-staben bakom »Norrlands Huvudstad« som utför påtryckningar, kanske det norska tränarförbundet som vill rentvå Jan-Halvor.

Snart lär vi se Roland Engström (eller annan ST-profil tränad i teorin om bortträngda minnen) leda en 2015-trind balt över IP:s konstgräsmatta, som man en gång ledde Sture Bergwall, för att kollektivt försöka minnesförtränga hela denna säsong: »visst lade du ut bollen över linjen till inkast, Donatas? Inte gav du den till Kingsley direkt, så att han kunde slå en lyra?«.

Men om detta må vi berätta!!!

Lista gärna fler saker som hände i Medelpad under 2005, ifall att det är så att någon från kommunhåll försöker borttränga minnena från hela året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *