Landslagsförklaring:

Det kan vara svårt att i dessa EM-tider förstå vilka som är kvalificerade för U21-landslaget, då många spelare i det svenska U21-gänget till sommarens EM hunnit fylla 23.

Dessutom rör sig samtidigt ett yngre U21-landslag i faggorna, där bland annat GIF-spelaren Joakim Nilsson, 21!, är uttagen.

Pirkt.se har därför sammanställt en liten enkel guide som förklarar vilka kriterier som gäller för att vara aktuell för de olika svenska landslagen:

»Yngre U21-landslaget«

Kriterier: Spelaren har ett aktivt Kik-konto, gillar Lajkat på Facebook och tycker att »Baksmällan II«, den andra filmen, är världens genom tiderna skönaste film. Mycket aktiv på Twitter, där man hittar mycket skoj i retweetflödet, men också en hel del allvar om hur det är att vara 19 år gammal:

 

»U21-landslaget«

Kriterier: Spelaren har ett nu inaktivt MSN Messenger-konto, gillar kontot »Nebez Kurban (Tränare)« på Facebook och tycker att »Baksmällan«, den första, är världens genom tiderna skönaste film. Har läst flera kurser i hur man hanterar sociala medier och twittrar nu närmast uteslutande i anslutning till matcher, inte sällan på engelska:

»A-landslaget«

Kriterier: Spelaren har ett nu nedstängt Aftonbladet Chatt-konto, gillar »Kan den här kebaben få fler likes än Sverigedemokraterna« på Facebook och tycker att »Gladiator« är världens skönaste film. Har inget eget twitterkonto, däremot drivs ett eller flera parodikonton i spelarens namn:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *