NAIV STORSATSNING: Liverapporterar VM-sändningarna

Pirkt.se:s ledning har gjort slag i saken och investerat i ett abonnemang för att kunna liverapportera VM i Kanada; fullständiga rättigheter till såväl gif-animationer (både The Office- och Seinfeld-paketet) som Max Grinndal-analyser (alltså inte Max Grinndal-analyser av hur spelarna rör sig på planen utan analyser från soffan om hur Max Grinndal rör sig).

Det är inte bara hemskt trevligt, utan också talande för min mediala karriärutveckling: förra sommaren fick jag betalt för att liverapportera VM – i år får jag betala ur egen ficka för att få göra det.

Vilka publiksegment portalens marknadsmänniskor har tänkt att rikta denna tjänst mot är ännu oklart, men jag tänkte försöka göra Pirkt.se till en brasa att samlas kring i den annars så mörka trollskogen.

Och jag vill så hemskt gärna att ni bidrar med inspel och tillrop. Interaktionen är ju själva fundamentet till en lyckosam liverapportering.

Se det som att jag är en människa med lite för dåligt självförtroende för att skaffa mig en Ask.fm-profil och som nu – genom detta 400-kronors-kryphål! – har köpt mig möjligheten att brygga över ljudet av Ask.fm-frågorna som inte kommer med egna utläggningar om Max Grinndals intervjuteknik.

Jag hade tänkt starta uppsnacket en timme innan match, som brukligt, men TV4 drar inte igång sin VM-studio förrän 21.40 då de upplåtit sin tablå åt någon FBI-gynnare som ska springa runt och basunera ut dödsstraff på måfå.

Men en halvtimme innan, kanske. Vi säger 21.30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *