Click Limit Exceeded

Skärmavbild 2015-05-31 kl. 11.19.20
Vilken succé och vilket fiasko på en och samma gång. Pirkt.se har aldrig haft problem med övertrasserade besöksgränser tidigare, men nyckeln till att frammana en trafikrelaterad krasch är att kombinera sin portals låga flöde med riktigt, riktigt snålhet.

Coveritlive är verktyget som exempelvis Sportbladet använder, men de betalar uppenbarligen mer än noll kronor i månaden.

Nåväl. Det var i mina ögon, för att prata sportbladska, en ++-premiär.

Det kändes på ett sätt förmätet att tro att folk skulle vilja ha en inblick i mina enkla tankar under en GIF-match; här!!! titta på mig!!! under längre tid än ni brukar!!!

DuLevandeDukRyck
Sådär, kändes det lite. Det kändes långt mellan de krystade lustigheterna, tätt mellan matchbeskrivningarna av en match ni redan såg.

Å andra sidan var det också trevligt att inte sitta helt ensam under en av allsvenskans hittills kanske tråkigaste matcher.

Eller helt ensam och helt ensam, knappt någon nyttjade ju kommentarsfunktionen, men jag inbillade mig att vi var ett par styckna; och det var trevligt att stilla sin egen ångest genom att dividera med sig själv skriftligen.

ChrisLonely
Nåväl. Jag skaffade ett Coveritlive-konto mest för att jag hade planer på att sitta uppe och liverapportera VM-slutspelet i Kanada – för jag känner på mig att de stora drakarna inte kommer att göra det ordentligt!!! – men så kom jag på att GIF-lajvande kunde bli en trevlig synergieffekt.

Nu lär allt hur som helst falla på det finansiella, men jag känner mig nyliberalt nyckfull och tänker att jag kanske för första gången sedan 2013, då portalen ropade hem rättigheterna till domännamnet Pirkt.se, satsa på att införskaffa mig ett direktrapporeringsabonnemang till tonerna av hisnande 400 kronor i månaden.

(Det här hade varit ett läge där framgångsrika portaler med 100 över kapitalstarka kunder hade bett sina 100 mest kapitalstarka kunder betala 4 kronor i månaden!!!)

Men dylika utsvävningar görs inte utan ett kundunderlag, så jag skulle bli hemskt tacksam om ni bara svarade ärligt på nedanstående fråga.

Tack på förhand.

En reaktion på “Click Limit Exceeded

  1. Engagerade giftjänster är vi inte bortskämda med, kanske värt att överväga en swishkampanj för att kunna hålla projektet levande? Tror att vi är några som skulle kunna vara beredd på att lägga en summa :-)

    Jag skulle vara beredd att mångdubbla bidraget för en ”live-kommentering” under en Roy Andersson film under Pirkt´s ledning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *