Varför? Därför

Imorgon ska jag skriva Hammarby–GIF Sundsvall åt TT.

Jag fick sådana mängder spott och sådana kvantiteter spe efter att jag Hammarby-vinklat fjolårets GIF-seger på IP (typ »tredje raka förlusten för Bajen«) att jag – likt en brottsling på väg till rättegång – fick gå med en jacka uppdragen över huvudet i Sundsvall hela hösten; inte ens ett 35 000 tecken långt GIF-reportage under senhösten kunde rucka bilden av mig som en Bajentrifierad söderkis.

Efter Giffarnas storslagna, ja, närmast ogreppbart fina spelmässiga insats senast mot Elfsborg så finns förstås chansen att man lyckas triangelspela sig till tre poäng mot Nanne Bergstrands framtidslag.

Om så blir fallet så lovar jag att inte skriva en lika slapp Bajen-vinkel som ifjol – då ska den vara skarp och tydlig, som den här som Expressen tapetserade Skanstull med efter derbyförlusten mot AIK:

(null)

2 reaktion på “Varför? Därför

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *