Två enkronor i luften

eriksol
Om jag fått en krona för varje gång någon påtalat att Pirkt.se legat nere så hade jag kunnat stått här och avmätt singlat en enkrona i luften – med vardera näve!!!

Men tack vare ett heroiskt arbete från portalens webbtekniker – ledda av webbchefen som går under sitt gamla Anonymous-smeknamn »Mask« (trots att han övergått till det ideella WordPress-näringslivet) – är vi på banan igen efter att ha legat däckade med vitskärm (i engelskspråkiga WordPress-forum refererat till som ”the white screen of death”!!!) i dagarna två.

Jag har – hur sorgligt det än må låta – känt mig begränsad när jag inte haft möjligheten till fri portalvev och den insikten torde formligen tvinga mig att spotta ur mig saker de närmsta dagarna.

Ikväll har jag dock inte mycket åt er – jag blev lite tagen på sängen av detta plötsligt återfunna portalägarskap under torsdagskvällen – utöver det här nyhetsinslaget som jag tyckte var alldeles förpillat fint:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *