All aboard the anxiety train

haginge
(Jag har gömt ett Patrik Haginge-ansikte i den här bilden på en folkmassa som väntar på ett – får-vi-anta!!! – försenat pendeltåg. De ambitiösare Pirkt.se-läsarna kan väl ägna en halvannan eftermiddag åt att leta upp Haginge-mandeln i folkgröten. Passa på; snart är dessa Soduku-kompletterande bjudningar Pirkt Premium-låsta.)

Klockan 18.00 ikväll börjar ett möte om Stockholms kollektivtrafik på Kulturhuset, där man lovats chansen att gasta, gorma och fräsa (även om det säkert formulerades som ”samtala” på flyern) åt den blåbruna politikerskara som står ansvarig för denna fullständiga urspårning av pendeltrafiken.

Strax därpå (alldeles för strax för att hinna emellan) börjar Giffarnas bortamatch mot Örebro, där man alltid har en stående chans att häva ur sig sin länge kringburna frustration på ett svagt ytterbacksuppspel.

De två frågor som orsakar mitt liv allra mest ångest just nu (SL:s ersättningsbussinferno och Giffarnas ännu oklara status i årets lynniga allsvenska) ska stötas och blötas och förhoppningsvis lösas – då krockar dem förstås tidsmässigt.

Och så får man ångest över det.

Är det hymnkompatibelt, detta stycke?:

För lätt att det gör ont
När knoppar brister
Och visst är ångest vår arvedel
Och det är inte ens mig det är synd om
Och vem är jag att mäta andras lidanden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *