Tumregel

(null)

Jag var och såg Lloyd på Debaser igår. Det var trevligt – någon smörslungad listmänniska i min närhet hade kommit över ölbiljetter! – men själva spelningen var inte så bra. Och kanske föddes igår en ny tumregel:

Gå inte och se svenska band som skrivit inmarcshlåtar till allsvenska mittenlag.

Det har Lloyd gjort: låten ”Röda Dagar Framför Oss” som handlar om att kämpa sig igenom nästkommande mens eller nästa Kalmar FF-säsong, kanske både och.

(Menstruationsvibbarna är något man gärna anspelar på i idrottsliga hymner, har jag märkt, då även Örebros hockeylag i den svenska högstaligan Meca Amazing SHL Race åker in till tonerna av en refräng som lyder ”ÅH JAG VET DET KOMMER BLÖÖÖÖDA I MIG”.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *