Källor: ”Vanlig stukning”

Lugnande besked till GIF-sympatisörer:

Vänsterbacken och hålla-sig-kvar-i-allsvenskan-nyckeln Dennis Olssons skada ska inte vara allvarligare än en ”vanlig stukning”, enligt källor så pass nära spelaren att de har hand chattandet från dennes officiella Facebook-konto.

Det ska ha ”känts mycket bättre idag” (måndag) då han också ska ha ”kunnat promenera bra”.

Pirkt.se:s utsände, som stukat en och annan fot och stundtals också dragits med en efterhängsen portvinstå, drog till med en lekmannaprognos på två-tre veckor från höften – men fick optimistiskt mothugg:

Det ”har väl inte sagt någon förväntad tid, men vi får se hur det utvecklas de närmsta dagarna”, menade källan och ”hoppas på lite kortare än så”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *