Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fantasy-På Spåret

Jag tänkte låta er På Spåret–gissa er till mitt Fantasy Premier League-byte i veckan.

 

10 poäng: Förnamnen minner om gammal parfymtå och majbrasan ljuder som IP-läktare när trubbig mittback tar emot bollen som siste-man.

 

8 poäng: Lämnade sjunkande regalskepp för gammal grannlandskoloni: fryntlig grillfestutstrålning leder till denne ojämne virtous.

 

6 poäng: Spelade med Joaquin, van Nistelrooy och Julio Baptista innan han for till den sistnämndes gamla klubb när shejkbubblan började spricka.

 

4 poäng: Dålig-synonym leder rätt till den spanjor som Premier League-sorlet börjat handla om igen efter en svag, närmast lönnfet!, start på ligaspelet.

 

2 poäng: Han är inte så kass som det sorlades om tidigt, denne korte Arsenal-spanjor.

 

Skärmavbild 2014-12-20 kl. 13.21.17
Redovisa gärna poängskörd i kommentarsfält nedan.

(Och På Spåret åsido: Arsène Wenger meddelar att Santi Cazorla sett väldigt fin ut länge. Nu ska han förvisso ut i svårare sällskap, men han ska ha sett väldigt fin ut i ett lättare jobb med broddar i veckan och Wenger öppnar nu för att han ska kunna gå barfota bak och dessutom kanske rycka norsken vid behov.)

En kommentar

  1. Bruna vindar doftar bajs Bruna vindar doftar bajs 20 december 2014

    I egenskap av medmänniska och som en av de relativt otrogna läsarna av denna blogg vill jag ifrågasätta det faktum att det skrivs väldigt få spaltmeter om Bala Garba. Om det att han arbetar som säkerhetsvakt på Haugesunds flygplats, i staden han för 14 år sedan var likställd med en gud.
    Goder Juler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.