Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

FLASH:

IMG_2137.PNG

En källa (som vi kan kalla ”Johan Martinsson”) skickar mig dessa bilder från en lunchrestaurang där mannen till vänster är Urban Hagblom och den till höger är… ja, vem? Är det en Lasse Krogh Gerson som låter sig väl smaka av den medelpadska lunchpaletten?

Även Joel Cedergren ska ha varit med i sällskapet.

Vad säger vi?

IMG_2138.PNG

Lasse?


IMG_2139.PNG

Kroghen?

 

”Martinsson”, som livnär sig som företagshöjdare, skickade också bilder på sin flera rätter digra lunchanrättning: bilder på såväl kallrökt lax som ugnslagad torskrygg. Hur är det; äter luxemburgska tvåvägsmittfältare fisk?

 

Uppdatering: 

Skärmavbild 2014-12-18 kl. 15.52.21

Södra Berget-restaurangens fiskbetonade lunchmeny är en av få saker som talar emot ”Wok–Lasse”.

5 kommentarer

 1. hog hog 19 december 2014

  Bra inlägg!!!

  GIF tempen höjdes väl cirka 13 grader så här i juletider.

  • mm Erik Löfgren Inläggets författare | 22 december 2014

   DET BLIR OMKRING TRETTON GRADER; DU KAN LITA PÅ MIG, DU KAN LITA PÅ MIG.

 2. […] stora nyförvärv, den tidigt Pirkt.se-fotade Lars ”Wok-Lars” Krogh Gerson, beskriver Naurin som ”väldigt bra” och en […]

 3. […] fick Martinsson syn på Lars Krogh-Gerson, känd som »Wok-Lars« efter vinterns följetång Wokgate, och helt sonika vandrade fram till honom för att få klarhet kring hans matvanor då det tidigare […]

 4. pirkt.se | En eftermiddag pirkt.se | En eftermiddag 23 november 2015

  […] (Han får sig också en liten rättmätig utskällning, min utsände spanare, då han misslyckats med det som förväntas av honom; att åtminstone nypa en snabb bildruta på alla Urban Hagbloms lunch- eller flaneringssällskap under november och december månad. Förra året lyckades vi ju, via påpassliga kontakter, zooma in Lars Krogh Gersons pixliga nuna i profil.) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *