Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alltid tufft på Rättspsyk

Idag är sista dagen som du, jag och gemene psykopat har chansen att rösta fram namnet på Gefle IF:s nya arena.

Eftersom jag är en missunnsam GIF Sundsvall-supporter har jag förstås fått chansen att påverka omröstningen i exakt samma utsträckning som klackledaren för Sky Blues. Vi lever trots allt i en demokrati.

Jag har nyttjat min grundlagsskyddade rättighet och röstat på att Jens Portin och kompani ska lufsa ut på Drömvallen i vår.

Ni gör som ni vill, Himlavallen är banne mig inte dumt det heller, men jag uppmuntrar förstås det kloka initiativet: givetvis ska hela fotbolls-Sverige – där nittiofem procent av etablissemanget hatar bortaresan till Gävle – få bestämma namnet på arenan som hemmasupportrarna är tänkt att göra till sin.

Gävle Kommun är dock inte först med detta påhitt. Redan förra hösten öppnade den här portalen för en omröstning om arenanamn:

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 10.58.03
Drömvallen i all ära, men tänk att höra från motståndarsupportrar att ”Giffarna är alltid svårspelade borta. Aldrig lätt att komma till Rättspsyk och hämta tre poäng.”

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *