Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

#Kentfest

Processed with VSCOcam with g3 preset
Pirkt.se:s bildredaktion, bestående av en gammal berguv med svårartad gråstarr, har medelst kraxande och hoande gjort mig uppmärksam på att det finns bilder från förra söndagens Kentfest som nästan måste slängas ut i vår smala eterfåra.

jagkentfest
Den här, till exempel, som jag valt till min nya profilbild på Twitter. En bild som – likt när en mattant slarvigt kritar dit ”västerhavsfisk med filsås” på en whiteboard, en gråkall tisdagslunch – kort och gott konkretiserar vad det kommer att bjudas på: menlöst gyckel.

Tidigare kunde jag…

2014-06-07 12.03.10
… nästan misstas för det allvarsamma icke-gycklets okrönte konung Niklas Orrenius och det gynnade ingen. Jag skulle själv förstås omfamna en Niklas Orreniusifiering av min persona – men det är oerhört långt dit.

Just nu råder onekligen det menlösa gycklet och ovanstående bild – i rosa papphatt! fånigt leendes! i skräddarställning! – fungerar optimalt som innehållsförteckning till min roll som VM-lajvgynnare på Sportbladet.

 

Tilde fick syn på rapparen Silvana Imam i skymningssolen och då jag fick uppfattningen av att det var som att få syn på en kvinnlig Mattias Alkberg så uppmanade jag förstås till jobbighet.

tildesilvanaimam
Sagt och gjort.

Jag stod samtidigt en bit ifrån och försökte hitta någon rappare som jag skulle kunna känna igen, men utan att få syn på Wille Crafoord.

Processed with VSCOcam with t1 preset
Detta ljus ville den starrbelupna berguven också lyfta fram. Jag förstår honom.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *