Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Jag blir hellre jagad av Drogba

Idag ska jag deklarera för mitt första år av enskilt näringsidkande.

Det är att likställa med att man har en liten spontan myntstapel på köksbordet under en längre tid: varpå man en gång bestämmer sig för att ”nej, man kanske skulle kolla hur mycket det är i den där stapeln: man kanske skulle kunna gå och köpa sig en isglass”, varpå man river ner polletterna och snabbt räknar samman och finner att ”nej: där fanns ingen isglass att hämta”.

Men likafullt känns det som att jag står och balanserar på den ekonomiska ruinens bransch; att det är väldigt nära förestående att hela min person försätts i ekonomisk konkurs.

Jag är förstås orolig över detta. Min person har med jämna mellanrum satts i social konkurs: men just den ekonomiska har jag undsluppit.

Så många blanketter. Så många uppgifter.

Det känns, inte bara på vårt gemensamma hårfäste, som att jag är Terje Övrebö – och att Skatteverket är Michael Ballack:

ballack-gif

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *