Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Punkt efter plus

Inomhusfotboll med Sportjournalistklubben: ++++.

Kyckling röd curry: ++++.

The Grand Budapest Hotel: ++++.

Stryktips: +.

Middag och NHL-vevning med min vän Sinan: ++++ (han anklagade mig – falskligen!, skulle det visa sig – för att inte i tillräcklig utsträckning likea hans Instagram-bilder, något som förstås drar ner betyget. Där rådde nämligen – som det ska råda mellan mycket goda vänner – en väldigt diger like-ratio per bild. Dessutom kan jag inte skjuta med den förbannade stickmodulen. Och teriyaki-laxen var bara någorlunda krämig).

Mycket mer hinns inte med.

En fyraplushelg, helt klart.

Jag skulle vilja skriva mer under mina lediga dagar, det känner jag: något eget, något roligt – men jag hatar (hatar!!!) mig själv för att jag känner så. Det måste finnas annat här i livet, också. Någonting annat jag kan göra. Något.

I morgon är jag åter på femdagarsskiftet. Och, vad värre är, den andra april ska jag – hux flux, mitt i allt – slungas tillbaka till Sundsvall för att lyssna på hur det går för alla klasskamrater på deras respektive praktikplatser.

 

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.