Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

FLASH: SJ backar efter förmiddagsvevning

Processed with VSCOcam with m5 preset
I morse vaknade jag till en ledig dag – och solljus (!) för första gången sedan Erik av Pommerns regim.

Vad jag ägnade denna solbelupna förmiddag åt?

Jag ringde SJ:s kundtjänst och vevade i 32 minuter. Direkt därefter ringde jag upp SL:s dito i dryga tjugofem; en förmiddag jag inte ens önskar Bala Garbas rådgivare.

Men det gav resultat. Från att den äldre damen i SJ:s kundtjänst var villig att ”kompensera mig med 132 kronor” och ingenting annat till att samma dam, efter att ha fått avbryta samtalet två gånger för ”att kolla lite med de andra”, tyckte att det var självklart att SJ skulle betala för såväl hotellnatten som även resan hem morgonen därpå – följt av en uppriktig ursäkt.

Ojvoj: vilken vevare man är, ändå. Ge mig ett headset och lite kaffe och jag skulle kunna sol-och-våra mig till ekonomiskt oberoende.

Aftonbladet får alltså tillbaka polletter för den hotellnatt de var tvungen att lägga ut för – samt den extra tågbiljett som tog mig hem. Jag vet inte hur policyn på företaget ser ut, men…

… jag lär väl ringa upp Schibsted VD imorgon för att upplysa honom om att jag sparat koncernen över tusen kronor? Kanske kan jag få honom att inse att jag sparat norrmännen, som omsätter över 14 miljarder kronor, nästan en hel arbetsdag – och därigenom tvinga till mig åtminstone en halvdags sommarvikariat?

Kanske.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *