Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bylinenäbb

Efter åtskilliga veckors slit med ett evinnerligt ringande, ett mötande, ett intervjuande och ett evigt faktastoppande så har vi nu kokat ner allt material till ett åtminstone halvfärdigt tidningsuppslag; späckat till bredden, som innanmätet hos en julegås.

På måndag ska det lämnas in som den skoluppgift den i grund och botten är – och därefter tänkte vi försöka nasa iväg artikel- och bildpaketet till någon marginellt mer kapitalstark publikation än Pirkt.se.

Och paketet består inte bara av research, text och bild; nej, vid en snabb affär kan vi ju alltid slänga dit…

_MG_1513
… världens allra vackraste byline-näbb, förlåt, jag menar -näbbar:

jagmotkennedy

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *