Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Släng hit presentkorten

_MG_9590
Den här bilden tog jag och jag kallar den ”Min flickvän” och jag är väldigt nöjd med den/hen/allt.

_MG_9599 _MG_9667_MG_9630
_MG_9579
_MG_9663
När jag hittar en förlupen badboll i ett dike så är jag inte mindre av en prisvinnande krigsfotograf än att jag sparkar badbollen till en av Sidsjöns allra höstmelerade bryggor – allt för att rigga en ”Åh, så talande med den punkterade badbollen bland de gula löven! Han kan verkligen fånga verklighetens bittra ögonblickskontraster!”-reaktion hos en lättlurad pöbel.

Sanna mina ord: denna bild kommer att ge mig ett 200-kronors presentkort när Sundsvalls Tidning håller sin årliga höstfototävling.

En kommentar

  1. Rocky_W Rocky_W 7 oktober 2013

    Ge oss 14 000-införtecken nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.