Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Min musikkväll:

Strax innan klockan nio, när jag och min nära vän och än närmre webbadministratör Mask lämnade middagsbordet hemma hos hans föräldrar för att bege oss mot tevesoffan, så stod TV4 påslagen.

Ni som är fullkomligt tablåmässigt hjärntvättade och i total saknad av omdöme vet vad det innebär:

Körslaget. 

Där stod en kör – ”Weises kör” – och sjöng Daft Punks Get Lucky, en låt vi redan fått nog nedtryckt i näbben, medelst koreografi och kostymidén ”Män är från sterila kontor, kvinnor från mars”. 

De få sekunder när alla vinkar i takt är förmodligen de absolut sämsta TV-sekunderna som upplevts genom tiderna – endast i konkurrens med när kören, några sekunder senare, i ett mellanparti står och ”smyger på huk” med tillhörande lågmälda röster.

 

Och när jag vid tolvrycket skjutsade hem min mor och far från bjudningen så spelades Stiftelsens ”Nu får du gå hem” på P4.

Takida-Robban vrålade gång på gång ”måste hela jävla natten gå, innan jag får doppa veken i din eld?” i det som är lika mycket en refräng som konkret sexuellt trakasserande.

Det var, skulle det visa sig när låten trakasserierna ebbat ut, ”önsketimmen”.

Någon – jag har tappat namnet men det var, tro det eller ej!, en man – hade ringt in och velat höra ”den sexiga låten” i lördagsnatten.

En kommentar

  1. Tore Tore 15 september 2013

    Inne och kassler listan då? Hann du inte med en sån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *