Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fantasy Premier League 2013/2014: Donatas Vencevicius Memorial Trophy

Premier League-säsongen drar, äntligen!, igång på lördag.

Och då ska man förstås inte bara sitta klistrad framför teven – man ska dessutom sitta på ett lag i Fantasy Premier League.

Det är sedan gammalt. 

Ifjol vann min vän Klonk-Basse, föga överraskande sett till hans Alexander Lukas-persona, den liga jag – i pirkt.blogg.se:s goda namn – skapade.

I år har jag tänkt ta revansch, och det vore ju förpillat trevligt ifall vi kunde bli några stycken som gjorde upp om denna eviga ära och berömmelse som naturligtvis följer den som kan handplocka det bästa Premier League-laget över en hel säsong.

Nu har jag ju nämligen, till skillnad från stödet från fjolårets obetydliga blogg.se-portal, the might of pirkt.se bakom mig och min liga.

En liga jag givetvis döpt till ”Donatas Vencevicius Memorial Trophy”.

donne

Jag tänker förstås inte avslöja en enda startplats i mitt väl genomarbetade lag ”Wolf Cola Salzburg” (ett lagnamn byggt på en kombination av en luddig It’s Always Sunny in Philadelphia-referens och sell-out-gänget Red Bull Salzburg), men även om det är oöverträffbart så vore det trevligt med riklig konkurrens.

Här har ni hemsidan: fantasy.premierleague.com, ni skapar ert lag, tar ut era femton spelare – sedan ansluter ni till ligan ”Donatas Vencevicius Memorial Trophy” genom att använda gå-med-i-ligan-koden 1139463-351611.

Igen: 1139463-351611.

Jag tror att jag i år, med pirkt.se:s starkare redaktion i ryggen, ska kunna kort sammanfatta Premier League- och Fantasy-helgen som har gått i början av varje vecka. Så att det blir något av en följetong.

Vill ni inte stå helt ointresserade kvar på perrongen när det tåget börjar rulla så gör ni bäst i att skapa ett lag innan lördag eftermiddag.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *