Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

”Miljökontoret slog till mot fotvårdsklinik”

I dag är en mycket spännande dag.

Som innehavare av norra Europas sämsta fothygien ska jag efter 23 års vanvård – hade mina fötter varit skilda kreatur med eget medvetande hade EU tagit vårdnaden ifrån mig för länge sedan – unna mig professionell fotvård.

Jag fick – lyssna noga nu: alla som inte tror att min ungdom officiellt är över och förbi – ett presentkort hos en lokal fotvårdare i födelsedagspresent.

I dag ska det nyttjas och det ska bli väldigt intressant att se reaktionen hos den förvisso säkert luttrade kvinnan i fråga när jag tar av mig mina strumpor och blottar förhårdnader som skulle kunna vara smidda i mahogny, skavsår så djupa att de har egna skavsår och de – av solgass på konstgräsmattor framkallade – brännsår som borrat sig ned som kratrar i fotens undersida.

Det är i sanning en arbetsmiljöfråga som ställs på sin spets när klockan slår elva i dag – kommer hon ens att genomföra behandlingen? kommer någon arbetsmiljökämpe storma in medelst näbbtäckt sars-mask och frita fotkvinnan? – och jag har inte ansett någonting vara så givet bloggmateriel sedan jag betalade 50 kronor för att ta mig in på ”Hästmannen möter Ormmannen”.

Låt mig återkomma.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *