Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

fyrtio timmar i veckan kan aldrig bli ett tidsfördriv

Min hobby kan väl ändå inte vara att skriva.

Jag vet inte vad som ska vara min hobby – min personlighet är, efter 25 år, fortfarande trevande – men det kan väl ändå inte vara att skriva.

Jag skriver i snitt omkring 15 000 (fem-ton tus-en) tecken text om dagen på en arbetsdag, då kan jag inte – om jag vill ha livhanken (och ett par fungerande handleder) kvar även om några år – gå hem och ha som enda mål med kvällen att få någonting skrivet för att glädja ett par medelpadska fotbollsfäder och någon norskättad tamkatt.

Det här var jag, efter ett åttadagarspass i förra veckan:

12073402_10153650297913996_366057065_n

Och på andra sidan stängslet, dit man kämpat sig med söndersliten tröja och ett upprivet skrevparti på jeansen, möts man av en (förvisso imaginär) mobb som medelst hyttande med digitala högafflar gastar om »namnelvan!« och »fler erotiska noveller om den isländska naturen!«.

Mitt letande efter avkopplande fritidsaktiviteter att ägna mig åt har gått så långt att jag i förra veckan erkände att »det kändes skönt att springa en mil«.

Snart, hux-flux bara, sitter man där och är 43 år gammal och i besittning av fler kompressionstights än texter man är stolt över.

2 kommentarer

  1. hog hog 12 oktober 2015

    Jag ser en massa text men frågan som ligger under all den texten är väl ändå?

    Borde inte jag börja spela fotboll igen?

    Och om det är frågan så är nog bloggen ett bra ställe att börja ragga en plats i ett lag om man t ex skulle nämna en nivå och ett geografiskt område så är det säkert nån som känner nån som har en ingång till lämplig klubb som behöver en majestätisk mittback.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spamfilter *

Tema Mission News av Compete Themes.